des découvertessous nos latitudes

ACTIVITEITEN

UW ZINTUIGEN STIMULEREN

 

Reinhardstein Kasteel (9 km afstand)

Gelegen in het hart van de Oostkantons en de Hoge Venen, het kasteel van Reinhardstein de top van een rotsachtige kaap van waaruit sprong een waterval domineert Warche op 800 meter onder de stuwdam van Robertville.
Het kasteel is alleen te voet bereikbaar: de auto’s moeten op 550 meter afstand op de parkeerplaats blijven.

Meer van Butgenbach (2,5km afstand)

Of u nu een ontspannen paradijs of de sportieve uitdaging zoeken – Bütgenbach heeft alles om u te behagen! Vrije tijd, wellness, sport, activiteiten voor elk wat wils. In een prachtige omgeving, genieten van de natuur in de buurt van ons hotel. Voor meer informatie, bezoek hun website.

Hoge Venen (10km afstand)

Dit paradijs voor wandelaars strekt zich uit van de drie Bornes aan de rand van België, Nederland en Duitsland naar het noorden, de site van het Drielandenpunt, op de kruising van België, Duitsland en Luxemburg het zuiden. In de streek van Eupen en Maw het noorden vallei, het landschap is licht heuvelachtig, alvorens in een groot bos. Het plateau Hoge Venen, met zijn uitzonderlijke moerassen in Europa, is iets om te zien.

Langlaufen en skiën (3-10km afstand)

Voor cross-country skiën, bezoek het centrum van Ski Herzeboesch Elsenborn binnen 3 km van het hotel. Voor alpineskiën, bezoek Ovivat, op minder dan 10 km van ons hotel naar een sportieve vakantie door te brengen en te genieten van onze prachtige skipistes. Voor meer informatie, bezoek de website van de cross-country en downhill skiën.

Fiets Wandelingen

Ravel, Mountainbike of een fietstocht, all-fiets-gerelateerde activiteiten zijn aanwezig in onze regio. Gelieve de meting paden kunt u enprunter leven voor een fietstocht in het midden van de natuur in grote plaatsen. Verbinding maken met de natuur met alle keuzes van wandelingen mogelijk!

Circuit van Spa Francorchamps

Waarom naar de Spa-Francorchamps circuit als het is om te profiteren van de unieke sfeer van de Formule 1-circuit het meest populair in de wereld? Genieten van een adembenemende natuurlijke schoonheid, het Circuit biedt een verscheidenheid aan kamers badend in bijzondere sfeer van een mythische circuit. Gelegen op meer dan 30 minuten van ons hotel, kunt u genieten van het avontuur Formule 1!

Video